Veckostart

Egentligen så hatar jag inte måndagar så himla mycket, vi brukar vanligt vis ha sovmorgon men inte idag eller a jag tog la det idag med för jag försov mig men men. Det är en ganska chill dag och idag så hade vi ingen so heller vi hade nationellt prov istället as nice. Och på eftermiddagen åkte jag till Borås och gjorde teoriprovet för moped och klara det:D och efter det så åkte mamma och jag ut till Nitta till kusinerna fika och solade. Här har ni en bild på de shorts jag köpte i Stockholm på Hollister har gått runt i de sen jag kom hem kan jag ju säga, as sköna. 


Stockholm

4 dagar sedan, redan? Va i Stockholm onsdag till torsdag med mamma och Linn två helt underbara dagar, vi gjorde iof inte så mycket utan att vänta, köa och va på JUSTIN BIEBER KONSERTEN helt sjukt va det. Så jävla mäktigt. Planen var att på torsdag hinna med lite shopping men Hollister tog upp ALL tid, med alla ungdomstjejer som varit på JB så var det ganska fullt kan man säga. Men men det var lyckade dagar med bästisen och mamma så:) 


Födelsedagsfirande

Kom hem ifrån stan innan idag, gick en runda med Julia i det härliga vädret. Var i stan hos Linn och firade Emma med goa tjejer, det va super mysigt. Ska spendera denna natten med kusinen och två härliga kompisar, blir nog mysigt det med. Tre fina bilder får ni med från igår:)




Födelsedag

Somnade åter igen med datorn i sängen, hehe. Så det får bli ett snabbt mobilinlägg om gårdagen. Frans, min lillebror fyllde 12 år. Vi hade kalas och förstörde julens pepparkakshus, en tradition, vi gör det alltid på hans födelsedag. Jag stod för tårtan som alltid och det blev en mastig KitKat tårta. Har nu en tråkig so lektion och en dryg dag framför mig, hoppas ni har det bättre, Hej:)


Love

Myskväll med familjen och två av mina favoriter Ben & jerry´s och min A&F mjukisdress.

 

dofter


Skriver av mig lite

Tänk vad lite tid man har på sig egentligen innan man tydligen ska vara vuxen. Eller i alla fall bete sig som en. Man förväntas att ha helg/sommar jobb redan när man är 16, om inte tidigare. Man ska vara perfekt och aldrig glömma eller göra fel, men hallå jorden anropar vi är bara vanliga människor, we make mistakes. Man ska prestera i skolan, prestera utmärkt. Något jag stör mig på →Läraren frågar ofta, känns som det alltid är mig han frågar med, något inom området man håller på med, så klar. Och ofta så svarar man, jag vet inte. Och då frågar de alltid tillbaka varför vet du inte?(typ). Då blir jag så arg, vi har ju inte kommit dit än jag är 16 det är första gången som jag läser om t.ex. världskrigen, kanske därför. Och det är ju de som är lärare liksom de ska ju kunna det och lära oss det, för om vi redan kunde skulle det ju vara himla onödigt att gå i skolan, eller hur? Och mitt ibland allt det här så ska man ha tid att hitta sig själv med, man ska veta vad man vill med livet redan nu, gymnasie val. Där känner jag mig i alla fall ganska trygg har alltid velat samma sak, har alltid haft en stor livsdröm. Klart att den har blivit större, redigerats och förändrats lite men i grund och botten så har det alltid, så länge jag kan minnas, varit samma. Spelar ingen roll vad det är, men jag vet att denna del är jobbig det kändes värkligen som om att man bestämde hur sin framtid ska bli när man skicka iväg sin gymnasie ansökan. Men den kan väll inte helt och hållet bestämma ens framtiden, eller?

För håret


Mitt rum

Min säng. Älskar den. Har sovit i farmors lägenhet i Ulricehamn i två nätter med Julia riktigt mysigt. Men när man kommer hem och får sova i sin egen säng, då kommer man snabbt på hur underbar den är, hehe. Man kände sig så vuxen när man bodde själv så fick handla själv, diska och allt riktigt roligt faktiskt. Har inte tagit några bilder så tänkte att ni får se mitt rum nu. Ha en underbar dag i solen 





RSS 2.0