godnatt

Hata måndagar. A dom är inga roliga dagar asså och speciellt inte denna måndag. Har varit hemma idag mår inte så bra, något har hänt med lilla mig men vet inte vad. Inatt så kom mamma hem från Mallorca, brun och a brun. Fick två VS produkter och två T-shirtar, och även om jag inte säger det så ofta så älskar jag dig mamma:)
 

helg, kompisar och kusinen




Myskväll

Hej, idag så gick jag en sväng på Höstmarknaden med Sofia efter skolan, sjukt mycket folk, kallt men ändå lite mysigt. Och nu så har jag efterlängtade Linn hos mig och det blir bara till att mysa hela kvällen:) Hade idag på mig svarta byxor och T-shirt från lager 157, svart kofta, en Ester Elinora sjal och bruna Blundstone.
 

Kladdigt

Har idag varit både nyttig och onyttig. Har tränat och ätit kladdkaka, kladdig kladdkaka världens godaste, mmm Går nu och lägger mig, Godnatt:)


myskväll med lillebror

 

Nyklippt

Var idag efter skolan hos frissan, klippte bort ungefär 5 cm. Det är så himla skönt med nyklippt hår, älskar det verkligen. Och igår var jag på bio med Lina vi såg White house down med Channing Tatum, vilken man asså, hehe



Drömmen

 
 
Min drömdestination är helt klart New York. Inget tvek om saken. Har alltid drömt om att åka dit och uppleva ruset, nattlivet och alla trevliga människor som jag hört om. Och så helt plötsligt så var resan bokad, jag skulle till New York, helt ofattbart. Mamma och pappa hade beställt en resa till den stora staden som man alltid hört så mycket om och sett så många gånger på film. Staden som min dröm består av, att bo på Manhattan och ha mitt eget fika, få baka dagarna långa och möta en massa människor och prata engelska. Alla sa till mig att jag borde sänka mina förväntningar så att jag inte skulle bli besviken, för de tänkte ju att jag trodde att det skulle va som i tex Gossip Girl eller någon annan film, och det kanske jag gjorde lite med iof. Men det va mycket bättre blev knappt alls besviken det va helt underbart vart du än gick så var du aldrig ensam, älskade det. Men sen kom stormen det enda man hörde om resten av min första vecka någonsin i min drömstad. Allt stängde när orkanen Sandy drog in, verkligen allt och vi blev sittandes på hotellrummet och det enda vi kunde göra var att kolla på tv. Inte riktigt det jag hade planerat att gör, inte alls det jag hade tänkt faktiskt. Så min drömresa skulle vara att få åka tillbaka till NYC och kunna gå i alla butiker som jag inte hann med, besöka alla kända platser och alla stadsdelar kunna gå runt i Central park och fika på massa mysiga fik.
Va själv med och tävla om en resa till ditt drömställe på http://blogg.se/momondo/ www.momondo.se

I wanna dance with somebody

Två bilder från hela helgen, har knappt tagit några bilder alls i helgen men har iaf haft väldigt roligt. Var på Vega i fredags kväll och hos Wille i lördags kväll. Gjorde mig en smarrig frukost imorses och nu söndag kväll så sitter jag med familjen och kollar Wallander, som vanligt. 



Godmorgon

Är påväg till bussen nu, detta är vad jag har på mig. Tänkte oxå tipsa om butterbeer latte en as god varm dryck, väldigt söt dock men god:)


Skolfotografering

Usch hatar verkligen skolfotografering, förstörde hela min dag då jag såg väldigt dum ut. Hehe Aja hade iaf på mig bruna Prime, rosa Dr. Denim, en gammal svart kofta och ett svart linne från BikBok. (Inte de bästa bilderna, men bättre än inget)

Godnatt

Går nu äntligen och lägger mig, har suttit uppe och väntat hem mamma och det var helt klart värt det. Hon har varit i London en sväng och köpte då med sig lite Victorias Secret underkläder till mig, tack mamma:)



Vardag

Har idag varit på Åhaga med skolan på en föreläsning där bl.a. Petter var och pratade. Sedan efter skolan så bakade jag en äpplekaka till mammas symöte. Sitter nu och kollar på Twilight, hade nästan glömt av hur bra den faktiskt är, as fin.


Tisdag

Har äntligen fått min iPad idag, så nu säger vi, jag och min nya babe godnatt:)


Helg

Hej, har alla haft en bra helg? Min har varit jätte mysig, mådde inte så bra i fredagskväll så då låg jag bara hemma med familjen och sen på lördagen åkte jag till smaka på Ulricehamn och gick runt på stan, och köpte ett par Primeboots. Senare på kvällen så var jag på bio med kompisar och såg this is us, och sov efter det hos Linn. Idag har jag jobbat samtidigt som det var Vegby mästerskapet som lillebrorsan tog hem, stolt:)


RSS 2.0