Outfit

Har idag tränat ätit och duschat, och provat mina klänningar inför skolslutet:)
Hade idag på mig mina (älskade) neon rosa vans | jeans dr. Denim | tröja från Bik Bok | jeansjacka från någonstans |


Frukost

Gjorde mig själv en god smoothie och scones en morgon som denna har sovmorgon och såklart så vaknade jag tidigt bara för det, så nu sitter jag och äter och kollar film:) ha en fin dag


Godmorgon

Spenderade gårdagen hemma nästan hela dagen, åkte upp tillmarknaden i rånnaväg och köpte ett linne som ni får vänta tills i sommar och se, troligtvis. På kvällen kom Linn och nu sitter vi här och äter frukost:)


8 Maj 2012

Onsdag och regn, såklart att det skulle komma igen. Men jag har haft en bra dag åt på format med fina människor, har ju såklart gått runt i mina vans idag med rosa är dom så det får ni bild på. Gjorde mango sorbet när jag kom hem, riktigt god testa gärna själva. Nu ska jag ha ett par härliga lediga dagar, ses


Göteborg

Går och lägger mig efter en underbar dag med fint väder och min andra halva. Var i Göteborg efter skolan på bakkurs med Wiktoria, har alltid lika kul med henne. Åt sushi och köpte mig ett par skor och bara njöt av värmen. Det är helt klart sånna här dagar man lever för. Godnatt:)


klackar

Har legat sjuk sen i fredags, eller jag har la inte mått så bra på typ två veckor. Iaf så i fredags var jag inne hos doktorn gjorde något typ akut medicinskt ingrep eller vad man ska kalla det. Har kollat film hela tiden sen dess då jag skulle ta det lugnt men så fota jag lite innan idag tänkte visa ett par klackar från HM, älskar dom.


valborgsmässoafton

Sommar? Härligt väder idag iaf så efter skolan gick vi ner några stycken och tog årets första kul och mjukglass. I tisdags så fira vi Valborg, hehe. Vi va några stycken här i Vegby och det blev en grym kväll, riktigt roligt:) Sista dagen i skolan imorgon för denna vecka och på lördag jobbar jag, kom gärna och fika ute på Åsundsholm, ses hej:)


RSS 2.0